RAGNARÖK ONLINE Site officiel : www.ragnarokeurope.com
pen aan het veranderen is, jo (Page 1) / Council's Announces / BattleSpace Forum

#1 2019-03-19 05:34:09

caicai2017
Member
Registered: 2018-09-11
Posts: 147

pen aan het veranderen is, jo

De Ultraboost is een performance footwear, maar de overweldigende consensus is dat de UB www.montajesavila.es zo comfortabel is dat hij nu als een dagelijkse schoen wordt gedragen.
Hoewel dit betekent dat Adidas meer schoenen gaat verkopen, krijgen we het gevoel dat het merk het DNA van de Ultraboost, die geworteld is in hardlopen, opnieuw wil ontdekken en opnieuw naar de voorgrond wil brengen. Om dat te bereiken, ging het merk terug op de grond en kreeg het inzichten Nike Air Max 95 Mujer van de mensen voor wie de schoen werd gebouwd - hardlopers.
Ultraboost opnieuw gecodeerd
Om het nieuwe silhouet Ultraboost 19 te cre?ren, claimt Adidas dat zijn ontwerpers en productontwikkelaars samenwerkten met duizenden hardlopers van over de hele wereld.
De overweldigende feedback van hardlopers was dat hardlopen aan het veranderen is, jonger en meer democratisch www.garanterra.de wordt. Met de opkomst van stadsclubs en leuke runs, is hardlopen nu een sociale sport in plaats van iets dat Adidas Falcon Mujer mensen alleen doen. Runners vroegen om een ??eenvoudiger product met minder stukjes maar even hoge prestaties. Om dat te weerspiegelen, is de Ultraboost 19 uitgekleed om zich te concentreren op slechts 4 belangrijke componenten uit de 17 stukken gevonden in de originele Ultraboost. Zij zijn:
Geoptimaliseerde boost - 20% meer Boost in de tussenzool in vergelijking Nike Air Max 90 Mujer Negras met de eerste generatie adidas Ultraboost voor een hoger energierendement.
Torsieveer - een lichtgewicht constructie voor meer ondersteuning bij het landen en een pittige overgang om voortbewegers vooruit te duwen. Primeknit 360 - geeft de schoen een flexibel bovenwerk, combineert comfort met lichtgewicht prestaties.
Bijgewerkt 3D-hielframe - een uitgekleed Nike Air Max 2017 Femme ontwerp wiegt de hiel voor aanpassingsvermogen en ondersteuning. Om de Ultraboost 19 te testen, lanceerde Adidas een Nike Air Max Command Damen multi-city hardloopevenement genaamd het Recode Running Festival. In Singapore vond het evenement plaats op zaterdag 16 maart, waar hardlopers werden afgevlagd van het Asian Civilization Museum. Met de hulp van een app genaamd District kregen we elk een uur de tijd om verschillende checkpoints te bezoeken en uitdagingen aan te gaan. Om meer punten te scoren, Adidas Superstar Mujer moesten we sneller bewegen, d.w.z. rennen. We hebben gezien wat je daar deed, Adidas.
Afgezien van het Recode Running-evenement op zaterdag hebben we ook een tweede proefrun gedaan in de UB 19s op zondag. We vinden dat de schoen comfortabel om te dragen is en zich erin beweegt. De Primeknit 360 doet zijn reputatie eer aan door het aanbieden van een sokachtige Adidas ZX Flux Mujer pasvorm en lichtgewicht comfort. Toen we de Ultraboost 19 aanzetten, voelden we ons geaard en stabiel. Het zit goed in de middenvoet, Nike Air Max 90 Mujer wat een geweldige ondersteuning voor de voeten biedt. De bottomline: het is een geweldige schoen voor ontspannen rennen en daarom voldoet het aan de opdracht om een ??democratische hardloopschoen te zijn - een performance-trainer voor Nike Air VaporMax Womens hardlopers van alle niveaus.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB