RAGNARÖK ONLINE Site officiel : www.ragnarokeurope.com
bedden. Er is weinig ruimte, vocht (Page 1) / Council's Announces / BattleSpace Forum

#1 2018-09-13 06:19:06

caicai2017
Member
Registered: 2018-09-11
Posts: 41

bedden. Er is weinig ruimte, vocht

Nogmaals, ze moesten testen. Maar ze konden nog geen echte auto-veterschoen Nike Air Max 90 Femme Grise bouwen, dus simuleerden Nike Roshe Run Femme ze: we hadden in feite modellen van de HyperAdapt die op afstand waren. Ze waren op afgelegen dat we super snel samen gooiden. We hebben het binnen een paar uur getest op mensen om uit te zoeken of autolacing effectvol en nuttig zou zijn voor wat de klant wilde.
Het ontzag voor de gezichten van mensen toen de schoenen zelf leken te kantelen, was het bewijs dat er geen vervanging was voor echt automatisch rijgen. "We wisten waar we naar toe gingen. We wisten hoe we het verkochten, "zei Beers, eraan toevoegend dat het simuleren van de gebruikerservaring Nike Air Max 2017 Dames een snelle, goedkope manier was om antwoorden te krijgen over hoe waardevol het idee was. De voltooide schoen maakt gebruik van sensoren die spanning en het volume van de voet binnenin voelen . Wanneer je hem omdoet, sluit de schoen een comfortabele hoeveelheid  spanning, gevormd rond de vorm van de voet van de drager. Nike Air Presto Hombre Een sneaker is niet de gemakkelijkste plaats om een ??elektronische vetermotor in te bedden. Er is weinig ruimte, vocht door zweet en de normale gevolgen van lopen en hardlopen. De teambuilding van de HyperAdapt bestond uit een elektrotechnisch ingenieur, een werktuigbouwkundig ingenieur en een maker, die de verschillende concepten zou bouwen. De maker maakte al jaren verschillende versies  van de HyperAdapt en de grootste uitdaging die hij tegenkwam was burn-out. Zijn creativiteit en drang begonnen te lijden.
Beers besloot om hem een ??niet-gerelateerde taak te Nike Air Force 1 Dames geven waarvan ze hoopte dat hij zijn enthousiasme voor het HyperAdapt-project ook zou herstellen. Hij moest een schoen maken - elke schoen die hij maar wilde - dat hij vijf mijl naar binnen kon rennen. 'Maar je kunt niet Nike Air Max 2017 Dame één materiaal - zelfs geen lijm - van schoeisel gebruiken,' zei Beers tegen hem. "Je moet naar Home Depot om 100% van je materialen te leveren." Hij vertrok en binnen een paar dagen bracht hij me een paar schoenen terug waarvan je nooit had geweten dat de materialen van Home Depot waren. Ze waren ongelooflijk, en hij liep vijf mijl in hen en ze zagen er goed uit. [...] Hij nam zelfs het Nike Air Max 270 Hombre Home Depot-logo op in de bovenkant van de tong uit een van hun tassen. Het project gaf hem nieuwe energie en Beers zei dat ze de techniek sindsdien altijd heeft gebruikt, ook in de korte tijd die ze als ingenieur in Tesla doorbracht. . Niemand wil een paar schoenen moeten Nike Air Force 1 Dame opladen. Maar Nike had een manier nodig om de batterij op te laden die de vetermotor van stroom zou voorzien als de HyperAdapt ooit een echte schoen zou worden die mensen keer op keer zouden dragen.
De medewerkers van Nike hadden genoeg idee?n om dit te doen. Het populairst was kinetische energie - de schoen laadt gewoon op terwijl je loopt. Maar de technologie werd nog steeds aan universiteiten onderzocht en kwam niet in de buurt van massaproductie. We hebben Nike Air Max 90 Dames iedereen op kantoor gevraagd, dus bij Nike waren het waarschijnlijk 300 mensen. Het maakt niet uit wat je doet. Het maakt niet uit of je een admin bent, of een constructie, of een bewaarder, of een fabrikant van schoenen, een ontwerper, een directeur of een CEO - het maakt niet uit. Iedereen is op een gelijk speelveld. Ga daarheen, je hebt twee weken. Bouw me een idee van hoe je dit moet opladen, en je hebt een minuut om het naar mij terug te pitchen. Een minuut. Als Nike Air Max 1 Homme je het niet in één minuut kunt uitleggen, gaat het niet werk

Offline

Board footer

Powered by FluxBB