RAGNARÖK ONLINE Site officiel : www.ragnarokeurope.com
milieversie van de meest pop (Page 1) / Council's Announces / BattleSpace Forum

#1 2018-10-30 02:56:41

caicai2017
Member
Registered: 2018-09-11
Posts: 65

milieversie van de meest pop

Hector Espinal, een sneakerhead en een aanstaande marathonloper, was op donderdag 2 november nerveus en duizelig toen hij in de Nike Store in Flatiron District in New York stapte. Hoe kon hij niet zijn? De 26-jarige  zou binnenkort een van een minuscule groep individuen zijn om de Vaporfly Elite te bezitten - de schoen die Eliud Kipchoge van het Breaking2-experiment van Nike beroemd droeg Adidas Superstar Womens in mei, toen hij probeerde de barrière van twee uur over 26,2 mijl te kraken. Uit elk item in de 112-paarcollectie van Espinal, dat hij opsplitst tussen zijn appartement in Bronx en het huis van zijn moeder, zou deze schoen van $ 600, maat 9, afgestemd door Nike om precies overeen te komen met de voetmechanica van Kipchoge, het www.denisbensimon.fr meest symbolisch zijn.
"Het is net als het bezitten van een vrienden-en-familieversie van de meest populaire lifestyle-schoen ooit, alleen dat deze iets voor ons betekent, lopers", grapt hij. "Het is het bewijs dat niets onmogelijk is. Het is het bewijs dat we met de juiste training en de juiste technologie alles kunnen doen wat we willen. Nike Air Vapormax Femme "
Espinal ging 6:21 door de vijf stadsdelen van de New York City-marathon van dit jaar, maar niet in zijn nieuwe Vaporfly Elites. Hij zou hebben, zegt hij, als hij ze Nike Air Presto Homme eerder in de trainingscyclus had gekregen. In plaats daarvan koos hij een van de twee paren die hij bezit van Nike's Zoom Vaporfly 4%, een schoen van $ 250 die bijna identiek is aan de Elite. De 4% maakt gebruik van hetzelfde lichtgewicht Zoom X-schuim en koolstofvezelplaat als de Elite, maar met een iets ander bovendeel en is niet Adidas Superstar Femmeafgestemd op de voeten van Kipchoge (of zijn Breaking2-teamgenoten Lelisa Desisa en Zersenay Tadese). De 4% kan echter de marathontijd van een hardloper met 4 procent verkorten, net Nike Air Max 90 Mujer Rosa als de Elite.
"Andere op prestaties gebaseerde sneakers, zoals de lijn van LeBron en de eerste release van de Nike Flyknit, waren groot", zegt Yu-Ming Wu, CMO bij Stadium Goods en oprichter van Sneaker Con en Sneaker Newews. "Maar er is extra hype rond de Vaporfly Elite omdat ze verder dan beperkt zijn." Hyped? Zeker. Elke  media-outlet van Wired tot GQ tot, natuurlijk, Runner's World heeft volop aandacht besteed aan de Vaporfly in zowel zijn Elite- als 4% -incarnaties. En met enige rechtvaardiging: voor veel lopers is de Vaporfly de gamechanger waarnaar ze op zoek waren. Kipchoge droeg de Vaporfly toen hij dit jaar de Berlijn Marathon won; Galen Rupp Nike Air Max 90 Femme en Tirunesh Dibaba droegen de schoen toen ze Chicago wonnen; dat deden vier van de vijf topvrouwen tijdens de NYC-marathon, inclusief de winnaar, Shalane Flanagan. Volgens een (door Nike Air Max 95 Femme Nike gefinancierde) studie die in november in het tijdschrift Sports Medicine is gepubliceerd, verlaagt de Vaporfly echt de energiekosten van hardlopen, wat suggereert dat hardlopers van alle niveaus, niet alleen elites, sneller in de schoenen zouden zitten. Runner's World's Shoe Lab testte de Vaporfly en ontdekte dat deze 8Nike Air Max 2017 Womens 0 procent energie terugbracht in de hiel en 77 procent in de voorvoet - de hoogste waarden die we ooit hadden opgenomen.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB